• Wil je je veerkracht (terug)vinden of inzetten? 
  • Heb je een coronadip en kun jij ‘coronadipsaus’ gebruiken om wat minder erin weg te zakken?
  • Wil je je verhaal kwijt? 

Lees dan dit bericht en maak kans op 30 minuten gratis coaching. 

Wachtend op de 15e december om mijn bedrijf in te schrijven bij KVK kwam het bericht van onze premier; een lockdown tot 19 januari. Ik voelde mij even uit het veld geslagen, weer een lockdown uitgerekend net nu ik kan starten. Net nu ik écht kan beginnen. En daar gingen mijn gedachten met mij aan de haal. Op zich niet per se wat mis mee, behalve dat het me niet hielp. Ik moest het uiteindelijk toch accepteren. Daarbij wilde ik mij niet uit het veld laten slaan, dus besloot ik mijn veerkracht in te zetten. Mark Rutte sprak er in zijn toespraak van 14 december jl. ook over: “Waar het de komende weken op aankomt, is nog meer veerkracht. Het klinkt zo eenvoudig, beperk zoveel mogelijk je contacten, maar wat is het moeilijk.”

Hoe vond ik mijn veerkracht? Ik ging terug naar mijn kern, want waarom ben ik coach geworden en dit bedrijf gestart? Om anderen te helpen! Dus dat is wat ik de komende vijf weken in lockdown wil doen. Ik geef daarom 3 keer 30 minuten gratis coaching (online) weg! Ik maak drie keer, op drie momenten een winnaar bekend; in theorie zou je dus zelfs anderhalf uur coaching kunnen winnen.

Wat moet je hiervoor doen? 

  • Like mijn pagina
  • Deel dit bericht (Let erop dat je dit oorspronkelijke bericht deelt en niet het bericht van een ander die mijn bericht deelt)

Op 20, 22 en 24 december print en knip ik alle namen van mensen die het bericht hebben gedeeld én mijn pagina hebben geliked. Deze namen gaan op een briefje in een grote pot en ik grabbel er op deze dagen één naam met briefje uit. Ik maak daar een filmpje van en deze wordt uiteraard met jullie gedeeld