Coaching voor Twintigers en dertigers

voor (Jong)volwassenen tussen de 20 en 39

Zit jij niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Weet jij niet welke kant jij op wilt? Heb je thuis moeilijkheden of gedoe?

Of ik de juiste coach voor jou ben, is afhankelijk van jouw coachvraag. Zoals je misschien al hebt gelezen zijn er bepaalde thema’s waar ik mij voornamelijk op richt. Het gaat hierbij met name om levensvraagstukken (life coaching), waar jongeren veelal mee te maken hebben, en loopbaanvraagstukken (loopbaancoaching). Ik heb nogal een hekel aan de populaire term ‘life coach’, daarom gebruik ik hem liever niet, maar goed, een zogeheten life coach kijkt met je mee bij levensvraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van zingeving. Op de website van Coachfinder staat een uitleg, klik hier.

Dit zijn zaken die voor mij niet per se leeftijdsgebonden zijn, maar die ik veel terugzie in een bepaalde leeftijdscategorie vandaar dat ik de leeftijden 20 tot 39 als doelgroep heb. Val je niet in deze leeftijdscategorie, maar herken je wel de thema’s, neem dan vooral contact op om te kijken of ik jouw coach ben.

 

Voorbeelden van coachdoelen:

 1. Ik wil mijn doelen bepalen én bereiken.
 2. Ik wil mijzelf beter leren kennen en minder vaak het gevoel hebben dat ik vastloop.
 3. Ik wil een fijnere relatie met de mensen om mij heen.
 4. Ik wil een andere baan, maar ik weet niet wat.
 5. Ik weet niet waar mijn kwaliteiten en/of talenten liggen.

Voorbeelden van coachvragen:

 1. Wat zijn mijn doelen en waarden en hoe bereik ik die?
 2. Wat heb ik te bieden? Hoe zorg ik ervoor dat ik minder vaak vastloop?
 3. Hoe krijg ik een gezonde basis in mijn leven?
 4. Wat zijn mijn kwaliteiten/talenten/competenties en hoe maak ik hier optimaal gebruik van in mijn dagelijks en/of werkend leven?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik heb geen toverstafje en ik kan geen zaken voor jou oplossen. Als je bij mij komt voor coaching kijken we samen wat jij kunt doen en ik zal je daarbij ondersteunen met scherpe vragen, tips of andere invalshoeken. Als het nodig is, ben ik je cheerleader incl. pompoms!

Vanuit verbinding zal ik je toejuichen en/of ondersteunen bij het bereiken van jouw doel of het vinden van jouw antwoord op jouw coachvraag. Bij 1-op-1 coaching werk jij aan jezelf. Andere zaken of mensen kunnen invloed hebben op jouw gedachten of gevoel, maar deze zaken/mensen kunnen we niet veranderen, jouw omgang hiermee kun je wel veranderen. Wat jij wilt, staat centraal!

Ik ben een coach met liefde voor taal en passie voor wat mensen drijft, inspireert en aanzet tot actie. Dit houdt in dat ik met prikkende vragen, zonder te bijten, jou help bij het bewustwordingsproces dat vaak voorafgaat aan ontwikkeling. 

Ik vind het noodzakelijk dat jij jouw eigen doelen nastreeft en ik vind het daarbij belangrijk dat we beladen gesprekken afwisselen met een gezonde dosis humor

Coaching is wel wat voor jou als jij:

 • jezelf de moeite waard vindt om in te investeren
 • klaar bent met dezelfde patronen
 • een duwtje in de goede richting kunt gebruiken
 • zin hebt om nieuwe stappen te zetten
 • andere kanten van jezelf wil leren kennen
 • klaar bent met je te laten leiden door de mening van anderen
 • het tijd vindt om aan de slag te gaan met bepaalde thema’s
 • wil dat er écht naar je geluisterd wordt
 • durft om jezelf (weer) te ontdekken
 • lef wil ontwikkelen

Coaching is niet wat voor jou als jij:

 • geen geld wilt investeren 
 • je laat leiden door anderen
 • geen tijd hebt voor je eigen ontwikkeling
 • wel klaagt, maar niks wil veranderen
 • jezelf niet onder ogen durft te komen

"Ik zat er in een periode even helemaal doorheen met werk en privé en werd overal onzeker over. (...) En het dus niet altijd super zwaar is voor mijn gevoel, en dat past heel goed bij mij. Ook kan Kristel goed luisteren en weet op de juiste momenten door te vragen."

F. 21 jaar

"De gesprekken met Kristel heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft een open houding en er is ruimte voor gedachtes en gevoelens die aan de orde komen. Ze luistert goed naar je en weet de kern uit je woorden te halen. "

Maran, 27 jaar

Afspraak maken, meer informatie? Dat kan heel makkelijk door dit formulier in te vullen, hoppa!

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief?