Over mij

 

Ik ben Kristel Nienhuis

Op deze pagina vind je vooral informatie over mijn achtergrond en opleidingen. In mijn blogs & via mijn socials kun je meer te weten komen over mijn persoonlijkheid, want ik ben meer dan mijn diploma’s of werkervaring.

Ik heb de afgelopen 10 jaar in het onderwijs gewerkt als docent Nederlands, mentor en mentorcoach in het vmbo. Ook gaf ik met enige regelmaat workshops die te maken hadden met presentatievaardigheden en dramalessen. Daarnaast heb ik stagiaires begeleid en samen met andere collega’s het loopbaanonderwijs bij mijn ex-werkgever vormgegeven. De persoonlijke kant van het 1-op-1 begeleiden trok mij steeds meer en daarom meldde ik mij aan voor de coachingsopleiding van ICM. Daarnaast ligt mijn kracht in het maken en zoeken van verbinding in kleine setting om van daaruit tot ontwikkeling te komen.

In deze 10 jaren ben ik mij blijven ontwikkelen. Ik volgde niet alleen opleidingen en cursussen (zie hiervoor een overzicht hieronder), maar ik zocht ook hulp bij een coach op momenten dat ik wat begeleiding kon gebruiken en bij een psycholoog tijdens een burn-out. Iets waar ik mij niet voor wil schamen, omdat het mij verder heeft geholpen tot waar ik nu sta.

“Het is oké als je je soms wat verloren voelt.”

opleidingen & cursussen

Opleidingen

Onderstaande opleidingen heb ik met succes afgerond:

 • 2019 – 2020 ICM Coachingsopleiding (NOBCO geaccrediteerd)
 • 2016 – 2017 Salto en Galini  Mentorcoach LOB
 • 2007 – 2015 Hogeschool Windesheim LVO Nederlands 2e graad

Cursussen/trainingen

Naast diverse incompany cursussen over motivatie, mindset, ICT, LOB en gesprekstechnieken, volgde ik ook de volgende cursussen en trainingen:

  • 2023 ICM, Rouw- en verliesbegeleiding
  • 2020 Expert trainers, Online werkvormen
  • 2018 ACTA-Kaldenbach ‘Machomannetjes’
  • 2017 Medilex ‘Schrijfonderwijs in het (v)mbo’
  • 2017 HAN ILS-academie Basiscursus begeleidingsvaardigheden werkplekbegeleiders VO
  • 2015-2017 CPS Differentiëren is te leren in company
  • 2016 CPS Examentraining Nederlands in het vmbo
  • 2015 Dyade Academy Leraren maken het verschil!

Werkzaam voor

 Momenteel ben ik werkzaam bij en voor verschillende bedrijven.

Voor Quadraam werk ik bij de Q-Highschool als coach in het Boost yourself! traject en inspirator.

Voor de gemeente Winterswijk werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs/trouwambtenaar).

 

Ik hou van mooie woorden, zinnen en beelden.

Referenties

Anderen kunnen je veel beter vertellen hoe ik coach!

Ik wil graag meer weten!

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief?